P30i

دانلود کتاب رمان مرا در آغوشت بگیر نوشته شبح عشق و kimi khoshgele

خلاصه داستان :

آلاله دختریه که مادر نداره و با پدر خودخواه و تعصبیش زندگی میکنه ! آلاله از خیلی چیزا محرومه … اون فکر میکنه که میتونه با استفاده از ازدواج به آزادی برسه برای همین با اولی خواستگارش عروسی میکنه اما …. !

قسمتی از متن رمان :

صدای در رو شنیدم که بسته شد …. سریع خودمو پرت کردم روی تخت و پتو رو تا خرخره کشیدم روی سرم .
تقه ای به در خورد و پشت بندش صدای بابا اومد : آلاله هستی ؟؟ آلاله در رو باز کنم ببینم نیستی بلایی به سرت میارم که مرغای آسمون به حالت زار بزنن !!! آلاله !!!
سریع رفتم جلوی آیینه و موهامو پریشون کردم …. بعدم خودمو زدم به خواب آلودگی و در رو باز کردم .
بابا : برو بخواب .
بابا به خدا ابراز احساسات منو کشته . خیلی دوس دارم بدونم توی اون شرکت لعنتی چی میگذره ک من که بچه اتم رو به اون ترجیع میدی !!
در رو بستم و دوباره خودمو انداختم روی تخت …. همه جای اتاقم رو حفظ بودم … حتی سوراخ هاشو هم بلد بودم کجاست .
عکس مامان رو از روی میز برداشتم و بهش نگا کردم … موهای مشکی و چشمای قهوه ای سوخته . عین من !
من به مامان رفته بودم نه بابا …. بابا چشمای سبز و موهای مشکی داره .
مامانمو توی بچگی از دست دادم …. از اون وقته که دارم با یه بابای تعصبی و خودخواه زندگی میکنم .
صدای بسته شدن در اتاق بابا اومد …. الان که شبه پس میخوابه … سریع در اتاق رو باز کردم و دویدم سمت پذیرایی .
گوشی تلفن رو برداشتم و به آتوسا زنگ زدم .
آتوسا : ای بمیری آلاله . ای خدا این آلاله رو از روی زمین بردار ک این موقع شب زنگ میزنه !!
– اخجون خواب بودی . ایول مردم آزاری .
– صبح که زنگیدم خونه اتون صدای پسر در اوردم بعد بگو ایول !!

رمـز فـایل : www.p30i.com

دیدگاه‌ها (0)

*
*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.